Najnovšie recenzie zo sekcie Objektívy
- Utesneny
- T1.5
- Veľkosť
- Váha
- Za cenu 390eur mu nieje čo vytknúť ale ostrosť na T1.5 je trochu slabšia ako som zvyknutý, pre video úplne super
Tento objektív som porovnával so sigmou art 50mm f1.4 a na plnej diere je trochu mäkší ako Sigma, stále sa ale jedná o ostrý objektív, ostriaci prstenec má trochu dlhšiu dráhu na ostrenie z ruky ale dá sa na to zvyknúť, za necelých 400eur je to krádež
- Ostrý na plnú dieru
- Hladký chod prstenca, rozumný odpor
- Clona T1.5
- Utesneny
- Trochu horšie znáša protisvetlo, nič hrozne
Svetelnosť, utesnenie a kresba za cenu 599, ideálny na gimbal s follow focus, porovnával som ho so sigmou 24-70f2.8 DN čo je veľmi ostrý objektív a na 2.8 sú dosť podobné, až na trochu slabší prenos kontrastu pri samyangu, ostriaci prstenec má krásne plynulý chod, aj bez follow focus je s ním radosť pracovať
- Kvalita spracovania
- Ostrosť
- Ovládanie
Objektív som si kúpil pre fotenie wildlife, na tento účel je výborný, splnil moje predstavy, robí krásne ostré foto
za danú cenu super.
- autofocus pri videu
- Super možem len odporučiť
- dokonalý autofocus
- optika
Velice dobrý základní objektiv. Žádnou nevýhodou jsem zatím neshledal. Naprostá spokojenost. Byl velký problém ho sehnat.
Veľmi solídny univerzál pre full-frame telá Panasonic.
- za málo peňazí málo muzky
Kvalitné prevedenie, skvele fungujúci objektív.
- Vyhotovenie
- Rýchlosť ostrenia
- Bokeh
- Slnečná clona je tvrdá a ťažko sa nasadzuje a dáva dole
Konečne prvý výrobca, ktorý prišiel s objektívom na Z systém. Objektív je robustný, má výbornú kvalitu obrazu a ostrí presne, rýchlo a ticho. Jediná drobnosť, ktorú mohli dotiahnúť je tvrdosť slnečnej clony. Veľmi zle sa dáva dole a nasadzuje, plast je veľmi hrubý a tuhý.
- Je to super sklo a lahke :))
- Lak=hky apodla recenzie snad aj vyborny
Este nebol cas odskusat :((( tak sa neviem vyjadrit,ale ocakavam aspon podla ceny,ze ten objektiv je kvalitny
- univerzálne ohnisko, prijateľná svetelnosť
- mechanické vyhotovenie, poctivá práca
- vyhovujú mi pevné sklá
- tiché ostrenie
- rýchle ostrenie
- cena, ale na Foto-Video-Shop bolo v dobrej akcii
Také malé poctivé pevné sklo. Asi by nemalo chýbať vo výbave fanúšika micro43. Nemôžem povedať, že som ohúrený, ale potreboval som nahradiť pana20/1,7, na ktorom mi začalo prekážať hlučné a akosi pomalšie ostrenie. Splnilo účel.
- Všestranný objektív.
- ostrost objektivu
- Super kvalita
- Malé rozmery
Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD Canon
Pridané: 16. augusta 2021
(naposledy upravené 16. augusta 2021)
Zakúpený v FOTO-VIDEO-SHOP
- Splnil očakávanú kvalitu
kúpila som si ho lacnejší
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »