Najnovšie recenzie zo sekcie Objektívy
- Dobrá cena
- Zatiaľ žiadna
- Veľmi dobrý objektív za prijateľnú cenu. Výborná ostrosť aj na FF. Dobré ovládanie .
- Zatiaľ žiadne.
- Svetelnosť, mauálne ostrenie
- Žiadne
- dobry rozsah ohniskovej vzdialenosti (35-150)
- dobra svetelnost (2.0 - 2.8)
- zvolena ohniskova vzdialenost drzi (nevysuva sa)
- opticka kvalita super na zoom objektiv
- cena (v porovnani s Tamron 35-150 2-2.8)
- spracovanie
- vaha
- krytka objektivu - pri pritlacani prstom mala vola, tazsie sa nasadzuje (ale da sa zvyknut)
- veľmi dobrý pomer kvalita/cena
- mala hĺbka ostrosti (dalo sa očakávať), ostrá kresba aj na plne otvorenú clonu
- veeľmi pomalý, pokiaľ ma poostriť z makro do diaľky, prepínač ostriacich rozsahov zázraky nespraví
Tento objektív je vhodný pre amatérskych nadšencov, ktorí musia robiť pekné portréty na sociálne siete pre svoje frajerky.
Profíci si kúpia 85/1.2, ale to už je iná hmotnostná a hlavne cenová kategória.
- Extrémne široká škála
- Všestrannosť
- Váha
- Žrút batérie (v porovnaní s optikou, ktorá bola dodávaná k fotoaparátu)
- Váha
- Pomalé ostrenie
perfektný, ostrý už na f1,4, veľmi kvalitné spracovanie kov a sklo, minimálne tak dobrý ako konkurenčné značky za oveľa vyššie ceny
- MEGA SKLO!
- kvalitný objektív za prijateľnú cenu
- Skvelá kresba, bokeh, zaujímavé ohnisko, úžasný objektív Art série
- Ťažký objektív, je vačší a ťažší ako 50mm
- Rozmery
- r o z m e r y
- Skvelý na cesty a hobby fotenie
- Otvorený nemá tak ostrú kresbu.
- Nie úplne na profesionálnu robotu
Ak by tým hlavným parametrom mali malé rozmery a váha, tak je to podarenej sklo.
Ak vám ale v tomto rozpočte ide o kvalitnú kresbu, treba sa uskromniť s 56mm a ísť od sigmy pre Fuji X - je neskutočná. Alebo si priplatiť za Viltrox 1.2 75mm - je asi 3x tak ťažký, ale aj ja plnú dieru má neskutočné výsledky. Neporovnateľné.
- Výborné! Super objektív.
- Doporučujem.
Doporučujem. Všetkým fotografom!
Dobre zaostruje. Môžem fotiť väčšie objekty, pri ktorých niet priestoru na to, aby sa vošiel do záberu s klasickým objektívom.
mám ho ešte len pár dní - k objektívu mohli pridať aj clonu...
Ocenil som ľahkosť, tiché ostrenie, široký záber, pekná dynamika,po týždni som zatiaľ nedostatky neobjavil.
- Neskutočný objektiv používam pár dní, ale je fakt perfektný
- slušná cena
- zatial žiadna
Kto chce objektiv na portréty, tak odporúčam
- Rozsah
- Amatérske fotenie
- Clona
- Zaostrenie nano
- Trošku tažši
- Velkost
- Nemá slnečnú clonu
Na výlet asi ťažší ale ten rozsah to kompenzuje. Robí Oki foto. Amatér a poloprofik dostačujúce.
- Pekne ostre fotky v celom rozsahu
- 24mm ideal pre ASP-C na kazdu prilezitost
- Dobra svetelnost, pouzitelny aj pri slabsom svetle
- Velkost, az sa cudujem co toto male cudo dokaze :)
- Snad len ze nema stabilizaciu, ale nie je to az taky problem. 24mm sa da este v pohode udrzat.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »