Najnovšie recenzie zo sekcie Objektívy
Na Zoom objektív má veľmi dobrú kresbu a je dostatočne ľahký, ideálny na cesty.
- Vynikajúci objektív za férovú cenu.
- Zatiaľ nič.
ešte nevyskúšaný
- dokonalá optika, precízne spracovanie
- Ostrosť
- rýchlosť AF-P
- nedá sa vypnúť VR na tele objektívu
Objektív je fajn na prekvapenie pomerne ostrý aj na dlhom konci, je tichý a rýchly.
- Rýchly, presný, ostrý…
- Menšie rozmery oproti EF-kovej verzií
- Aretácia výsuvnej časti objektívu
- “Okienko” na slnečnej clone pre manipuláciu s PL filtrom
Deklarovaná utierka Canon nebola dodaná, ale náhradená jednoázovou utierkou…
OK, aj keď tá utierka Canon v púzdre na kľúče vyzerá výborne a mám miesto toho jednorázové utierky, darovanému koňovi na zuby nepozeraj!
S tymto objektivom sa daju urobit velmi pekne sirokouhle fotky krajiniek.
- OBJEKTÍV GF 100-200/f5.6:
- kompaktný vzhľadom na veľkosť senzora.
OBJEKTÍV GF 100-200/f5.6:
– mäkšia kresba a nepoužiteľnosť malých clôn pre výraznú difrakciu, pozor, väčšina recenzií na webe si tento aspekt nevšíma.
BALÍK GFX50SII + objektív 35-70mm:
– chýba banálna nabíjačka batérií (identická pre XT4),
– obchodníci nemajú, či neposkytnú, o produkte vlastné vedomosti (ani o neprítomnosti nabíjačky), nákup drahších modelov je v našich podmienkach stále rizikom kupujúceho.
spĺňa moje požiadavky, kompromis cena-kvalita v porovnaní s rovnakým produktom od Nikonu
- Dobrá kresba, nádherné farby, rýchle a bezchybné zaostrovanie, kvalita prevedenia, výborný pomer kvalita/cena
Dobrá kresba, nádherné farby, rýchle a bezchybné zaostrovanie, kvalita prevedenia, výborný pomer kvalita/cena a hlavne RF bajonet. Prekoná aj Canon EF 14mm II. Vrelo odporúčam pre fotky interiérov, ale aj scenérií.
- Zatiaľ iba skúšam.
- Objektív je ľahký a pohodlný
- japonská kvalita
- Foto sú fajn, šošovky sa nasadzujú s ľahkosťou a presnosťou- okrem teleskopu
- Foto sú príjemne ostré, šošovky plne spĺňajú svoju funkciu
- Statív je fajn, kým človek nefotí s teleskopom. Vtedy má už problém telefón udržať v nastavenom uhle.
Teleskopická šošovka sa nasadzuje ťažšie a trvá veľmi dlho, kým je presne nasadená. Mám však pocit, že to nikdy nie je úplne presne a po okrajoch foto ostáva jemný zahmlený kruh. Foto z diaľky stráca plynulú ostrosť, detaily sú silno neprirodzene ohraničené. Nie je to veľmi na fotenie umeleckých foto v diaľke
- Všetky šošovky sa nasadzujú veľmi jednoducho a fungujú skvele
- Foto sú veľmi pekné, jasné, ostré - samozrejme, záleží aj od typu mobilu (ja mám Samsung S9)
V popise produktu je zle uvedené, že macro je na fotenie objektov v diaľke, nie je to tak. Macro je na fotenie malých detailov.
- Kvalitný ojektiv
presne podľa udávaných parametrov splňa do bodky
- Opticky je to ako XF 35f2
- Maly lahky skladny
- Rychlo a ticho zaostruje
- Super cena
- Trocha menej elegantne puzdro ako XF
- Plastove telo a bajonet (v praxi to nie je prekazka)
- Nema prstenec na clonu na tele objektivu (nastavovanie otocnym obladacom na tele aparatu nie je problem)
- Clonu treba dokupit (eBay 13€)
Kupil som na skompletizovanie mojej starej X-T10, ktoru som daroval mlademu zacinajucemu fotografovi. Bude mu kreslit pekne ostre fotky v prepocte ako 50ka (52.5) - idealne na ucenie a vsestranne.
- Kvalitné prevedenie
Kvalitné prevedenie.
Objektív pracuje veľmi spoľahlivo a presne tak ako bolo uvedené v popise na stránke.
Veľmi dobrý objektív odporúčam.
- cena v akcii
Som spokojny s vykonom objektivu
- Size
- f/1.2
- Weight
- IQ
- AF
- Price
- Focus breathing (except Sony a7 iv owners)
This is the king of the GM lenses. The quality is on another level, even at f/1.2. This is a must have lens for everybody who loves the 50 mm focal length. Ideal for event, travel, and street photography. With Sony a7 iv this is a dream lens for both still and video work.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »