Najnovšie recenzie zo sekcie Objektívy
Nemám ešte čo napisať, lebo mi ešte neprišiel. Poslala som zalohu a ešte stale čakam.
- Krásne svetetle a dobre zaostrené fotky, fotenie s týmto objektívom zvládne každý aj malé dieťa plus priaznivá cena.
Odporúčam pre všetkych ktorý radi fotia počas dovoleniek.
- výborný objektiv v tejto cenovej hladine
- 100% objektív-spľňa moje požiadavky
- Kvalitné spracovanie
- Odolnosť
- Väčšia váha
- Vysoká cena
- Vynikajúci objektív za primeranú cenu.
Dokonalý dosah. Ideální volba pro extrémní situace
Rychlé, plynulé a téměř neslyšné automatické zaostřování
Minimální zaostřovací vzdálenost
Programovatelný kroužek na objektiv
Rýchlo dodaný tovar, ktorý v iných obchodoch zohnať nevedeli.
- Mám ho len deň, ale z pár skúšobných snímok čo som stihol urobiť môžem povedať, že fotky sú ostré. Je to už môj druhý objektív fy TTartisan.
- Malý, nenapadný
- Nasadený na foťáku vyzerá veľmi dobre
- Ťažko povedať či je to nevýhoda, ale mne osobne krytka, ktorá je na závit moc nevyhovuje. Ale oproti klasickým krytkám ju ,,nestrhnete". Inými slovami sa vám samovoľne neuvoľní.
- Ťažšie sa zháňa cpl filter na priemer 39mm. Nie je to moc štandardný rozmer
- Kto má rád automatické zaostrovanie je na zlej adrese. Tento objektív je plne mechanicky bez elektrických kontaktov.
S objektívom som zatiaľ veľmi spokojný. S touto značkou mám dobré skúsenosti. Škoda len že zatiaľ nerobia dlhšie ohniská pre bajonet MFT.
Hrať sa s plne mechanickými objektívmi ma neskutočne baví. Áno, uznávam nie je to na fotky zo športu, kde treba byť akčný.
- cena/vykon
- kaompaktny
- lock vysunutia
- rychlost ostrenia
- manualne ostrit pri zapnutej automatike sa neda
- ochranna clona je viac v predu, preto thin CPL filter sa neda pohodlne ovladat ked je clona na objektive nasadena opacne
Vyborna cena/vykon. Preferujem allinone riesenia.
- svetelnosť
Tichý chod motorčeka ,výborné fotky a video.
- Kvalitné spracovanie
- Dobrá náhrada za originál Sony
- Krásny bokeh
- Pekné podanie farieb
- Made in Japan
- Vysoká svetelnosť
- Mimoriadne ostrý už na clone 1.8 ,krásny bokeh ,úplne tiché ostrenie ,výborná min. zaostrovacia vzdialenosť. Som veľmi spokojný.
- ostrý
- kompaktný
- odolný voči mrazu do -10 C a stekajúcej vode
- drahý
ok cena
ok cena
- super pre panasonic
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »