Najnovšie recenzie zo sekcie Objektívy
- Vynikajuci portretovy objektiv a vyborny pomer cena/kvalita. Kupila som objektiv na odporucanie a nelutujem.
- Foti ostre fotky, velka spokojnost.
- Vytvara krasny blur efekt na pozadi.
- konstrukcia
- opticka kvalita
- ziadne
- ostry na vsetkych ohniskach
- v porovnaví so setovým zoomom (17-55 mm) vyššia svetelnosť a lepšia kresba
- Absolútny unikát medzi objektívmi do 1k€.
- Plne kovový vytvára dojem kvality a robustnosti.
- V cene prstence pre follow focus.
- elektrický zoom
Tato optika je predovsetkym na tocenie. Na moje prekvapenie ma velmi peknu kresbu, velmi precizne zaostrovanie a o clone 1.4 ani nehovorim. Na tocenie videa je presne stvorena.
- Kvalita krasne fotky
- konečne môžem posilovať
- generuje to lepší obraz než najnovší iphone
Keby to bolo lacnejšie používal by to každý...
- Vynikajúci portréty objektív
- Žiadna nevýhoda
- ultrarychle a presne zaostrovanie
Zatiaľ sa zoznamujem, momentálne sa zdá vyššia hmotnosť.
- Vyborna optika. Slusna ostrost, vyborny kontrast, bezkonkurencny rozmer: velkost vs sirka uhlu zaberu = praktickost, kvalita prevedenia. Pre mna idealny super wide angle co sa tyka vsetkych vlastnosti.
- Cena(?) ...v porovnani s inymi sirokouhlymi objektivmi podobnej optickej kvality.
- Cena(?) ...nie je najlacnejsi. Ale je to super wide angle kvalitneho prevedenia, takze tu ani nemame velmi na vyber.
Super objektiv. Dobra ostrost. Jediny problem je ze sa zoomuje do opacnej strany ako na objektivoch od sony a ze v tmavsich svetelnych podmienkach trochu hlada focus ale nic hrozne. S objektivom som inac velmi spokojny. A hlavne je aj dost lahky
Nenápadne vyzerajúci objektív s výbornou kresbou už pri f=2.0. Ideálny na portréty, alebo ako ľahký teleobjektiv. Ak ho porovnám s Canon 85/f1.8 pre FF, tak určite lepšia kresba.
- Svetelnosť, vykreslenie farieb, rýchle a plynule preostrovanie, cena, spracovanie... Používam ho už skoro rok a nenašiel som na ňom žiadnu chybu.
- Nemá stabilizáciu, ale vzhľadom k cene to nepovažujem za chybu.
Skvelý objektív, ktorý poteší aj náročné oko
- Parádne zábery
- ťažký jak sviňa
Ešte som ho poriadne nestihol vyskúšať ale prvé dojmy sú super
Super objektív za super cenu.
Super,ostrosť fotiek.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »