Najnovšie recenzie zo sekcie Objektívy
- Nekompromisná ostrosť výstupu
Sigma kvalita tejto rady objektívov zodpovedá recenziám. *nie je všeobecne pravidlom, u niektorých značiek sa líši kus od kusu*
- Potreboval som len rovnaký typ a veľkosť a plne funkční a to je
- super spracovanie, výborný obrazový výstup
vynikajúce profesionálne sklo
Teleobjektív, nad nákupom ktorého som už dlhšie rozmýšľal, je výborný, za dobrú cenu .
- Dobrý teleobjektív za dobrú cenu.
- skvelá cena pri daných parametroch
- prvý autofocus pre RF od tretej strany
- ľahký
- vodotesný proti dažďu
Problémy s kompatibilitou pri aktualizovanom firmwari. Ako Canon mení svoje komunikačné protokoly, tak musia meniť firmware v objektíve. Takže zíde sa vám dock na samyang RF objektívy. Takže pozor na to. Buď kupovať s dockom, alebo vyskúšať pred kúpou.
Inak za tú cenu skvelé sklo. Clona F1.4 (1.2 v skutočnosti) od canonu vás vyjde štyri krát toľko peňazí. Sklo ostré. Pocit z neho je trochu lacný, ale konštrukčne som probléme nevidel.
- Univerzálnosť
- Dobrá cena
- ostrosť
- pre začiatočníka a tiež mierne pokročilého fotografa, ktorý nevyžaduje z individuálnych dôvodov objektív vyššej svetelnosti (s nízkymi clonami 1,2 - 1,4 - 1,8 a pod.) kvôli bokehu alebo iným umeleckým spôsobom kreatívneho vyjadrenia je celkom vhodný
- vzhľadom na nízku cenu a relatívne solídnu konštrukciu (aj použitý plast je fakt pevný a vydržal kontinuálne pracovať aj počas mrholenia) takže aj odolný
- vhzľadom na svetelnosť nie je úplne vhodný na prácu s bokehom teda umeleckú fotografiu, ale dá sa predpokladať že kto ho bude chcieť s týmto bude stotožnený
Osobne som ho vyskúšal pri fotení prírody a športu a musím priznať že celkom prekvapil aj napriek tomu že ide o tzv. setový objektív, ktorý parametrami nejako nevyčnieva ale v kombinácií s telom Panasonic DC G9 a správnymi nastaveniami človek pri skúmaní obrazového výstupu ani nepoznal že pracoval so senzorom 4/3 a tzv. setovým objektívom. Zhrnul by som to tak že nie je nutná honba za full-frame senzormi a drahou optikou ale namiesto vyhadzovania peňazí sa skôr zamyslieť nad nastaveniami a vyhrať sa s tým kým nedôjde k porozumeniu medzi prístrojom a užívateľom :)
- Všetko OK
Nemôžem produkt hodnotiť, pretože ani 10 dní po zaplatení ho fyzicky ešte stále nevlastním
- dobré spracovanie, kresba
- manuálne ostrenie ale za tú cenu...
- Výborný štartovací objektív so super svetlom a ostrosťou
pre mňa ako profesionálneho fotografa je tento objektív ako sláčik pre huslistu.
- Svetlý, pekne kreslí
- Zaujímavé širokouhle zábery
- Zatiaľ som neprišiel na to ako pripojiť filtre pre foto krajiny, kontaktoval som aj výrobcu ale neúspešne
- Pevná slnečná clona
Zatiaľ sa s objektívom zoznamujem, možno neskôr ešte niečo vybehne / pozitív či negatív /
- kvalita spracovania (napriek plastovemu telu)
- rychlost ostrenia
- ostrost snimkov
- velmi dobry pomer cena/vlastnosti
- plastove telo, vyzaduje citlivejsie zaobchadzanie
- Kvalitný 50mm objektív
- f/1,4 - pekné bokeh
- Dobrý pomer cena / výkon.
- Váha
- Ostrenie má menší odpor v porovnaní so staršími verziami z tejto série
Tovar som zakúpil pre ženu a je spokojná.
Kvalitný objektív pre náročných amatérov ale aj profesionálov
- Tiché a rýchle ostenie, optické vlastnosti úžasné, cena 1170 za toto je krádež
Autofocus pri videu nefunguje tak dobre ako pri originál 24-70 ale nič hrozné
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »